PËR NE

Fillimi
ANB Baliu është formuar në vitin 2003 nga vëllezërit Afrim, Naim e Bujar Baliu dhe prandaj ka marrë emrin sipas tri shkronjave të para:ANB. ... më shumë


KONTAKT

Adresa:
Rr. Reçakut 75,
70000 Ferizaj
R. of Kosovës
Telefoni:
+377 (0)44 130 433
+386 (0)49 130 433
+381 (0)290 330 147
... më shumë


GALERIA

Arritjet
Deri tani firma ANB Baliu ka rreth 1.100 klientë.
Përvoja jonë shumëvjeçare në lëmin e mobilieve, sjellja jonë me klientët tanë, ka bërë që ne të përparojmë më shumë dhe më me cilësi, duke përdorur teknologji të përsosur e modern dhe duke e ngritur përherë cilësinë e punës e të shërbimeve.


ANB-BALIU - 2013
Të gjitha te drejtat e rezervuara
www.anb-baliu.com
info@anb-baliu.com
Adresa:
Rr. Reçakut 75,
70000 Ferizaj
R. of Kosovës
Telefoni
+377 (0)44 130 433
+386 (0)49 130 433
+381 (0)290 330 147