Çfar synojmë

Çfar ne bëjmë

Dizajnet unike, teknologjia moderne, kualiteti i materialeve i bëjnë shërbimet tona të jenë zgjidhja e vetme për ju

01

Punë me porosi.

Të gjitha llojet e mobiljeve i punojmë me porosi, si: kuzhina, dhoma gjumi për të rritur dhe fëmijë, paradhoma, komodina për TV, mobilje për zyrë etj, mjafton që të dimë masën dhe kërkesën tuaj.

02

Punë serike.

Përgaditja e planit dhe dizajnimi në mënyrën më të avancuar, varësisht nga nevojat e klientëve tanë, ne i realizojmë ato me kualitet më të lartë.

03

Montimi

Produktet e ndryshme të mobiljeve, montohen në mënyrën më të sigurt me mekanizmat e firmave me të njohura, vetëm nga ne.