What we Approach

Rreth nesh

Shtëpia juaj, brenga jonë!

Themeluesit tre vëllezërit Baliu: Afrim, Naim dhe Bujar, ku ideja per emrin e kompanisë erdhi nga inicialet e tyre: ANB Baliu.

Viti 2003 shënoi fillimin tonë si kompani me teknologjinë me të njohur moderne, e cila cdo herë ka garantuar kualitetet të lartë të prodhimeve nga llojet e ndryshme të mobilieve, kështu duke u pozicionuar shumë mirë në vetëdijen e klientëve të shumtë.

Përvoja 25 vjecare në Zvicër e personelit në lëminë e mobilieve, profesionalizmi dhe sjellja me klientët ka bërë, që ne të përparojmë më shumë dhe të rrisim përherë cilësinë e punës dhe të shërbimeve.

Standardi i lartë i punës me tekonologji më moderne, dizajnimi unik i mobilieve në përputhje me funksionalitetin janë pikat kryesore në të cilat mbështetemi sot e në të ardhmen për një sukses të përbashkët.

Pse jemi më të mirët në treg?

Korrektësia, qëndrueshmëria e produkteteve tona, ofrimi i dizajneve unike, përkushtimi ndaj kërkesave të klientëve janë vetëm disa nga pikat kryesore, që na bëjnë ne të jemi cdo herë një hap para me konkurrentët tanë.

Atëherë shtëpia juaj, është brenga jonë. Ne përkujdesemi në plotësimin e nevojave që ju keni duke ju shërbyer dhe duke bërë, që brenga juaj të jetë vetëm e jona.

Vizioni

Në një të ardhme të afërme, ne synojmë që të rrisim kapacitetin prodhues si dhe të zgjerohemi duke eksportuar në vendet evropiane.

Misioni

Që brenga e klientëve tanë, të jetë brenga jonë në ofrimin e shërbimeve më cilësore në prodhimin e mobilieve të kualitetit më të lartë, cdo herë me dizajnet më unike në treg.

Të tjerët për ne

“Saktësia dhe korrektësia juaj na bëjnë ne, që të kemi një partneritet të vazhdueshëm me ju”

– PARADISO